Hiljaisuuden meditaatioretriitti 2020

Anna itsellesi lahja keskelle syksyä. Tule mukaan avautumaan itsellesi!

Kun pysähdyt ja annat sisäiselle sydämesi äänelle tilaa kuulua, niin pystyt avautumaan tietoisemmin elämällesi. Mihin suuntaan sydämesi ääni kehottaa sinua suuntaamaan energiasi?

Vietämme koko viikonlopun hiljaisuudessa. Olemme yhdessä erilaisissa meditaatioissa, jotka auttavat sinua läsnäolon tilaan. Yhdistämme aamuisin harjoitukseen myös liikkeen ja hengityksen.

Kaikki viikonlopun harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja voit valita sinulle itsellesi sopivan rytmin.

Retriitin täysihoitoon kuuluu kaikkia aisteja hivelevä Tuomiston kartanon laktoositon kasvisruoka sekä majoitus idyllisissä 2-4 hengen huoneissa. Lauantaina pääset myös saunaan.

Aikaisemmat retriitit ovat olleet täynnä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan mahdollisimman pian!

Paikka: Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala. Pääset paikalle autolla tai junalla (10 min kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta).

Aikataulu: Perjantaina 9.10. voit tulla kartanolle klo 16.30 jälkeen. Aloitamme retriitin virallisesti klo 18 päivällisellä. Sunnuntaina 11.10. päätämme retriitin iltapäiväkahvin jälkeen n. klo 15.

Edellisten retriittien palautteita: ”Meditaatio ja tässä hetkessä läsnäolo ovat olleet haasteellisia minulle joogataustastani huolimatta. Vasta Marian myötätuntoisessa opetuksessa ja käytännön harjoituksissa olen kuitenkin saanut kiinni näistä asioista ihan eri tavalla kuin ennen. Käytännönläheinen, yksinkertainen ja selkeä lähestymistapa takaavat sen, että Marian opit tulevat oikeasti mukaan omaan arkeen eivätkä jää vain haaveiluksi paremmasta läsnäolosta ja rauhallisemmasta olotilasta sitten joskus.

”Kiitos Maria aidosta, vilpittömästi sydämestäsi huokuvasta ammattitaitoisesta ohjauksestasi hiljaisuuden retriitissä 15-17.3.2019 Tammiston Kartanossa. Minun aloittelijan oli tosi helppo olla mukana harjoituksia ja sallia itseni rauhoittua meditaatioihin sillä ohjauksesi oli niin selkeää. Suosittelen sinua ja tätä retriittiä lämpimästi 🙏🏻

Hinta: NYT EARLY BIRD hinta 385 € (sis. alv), kun ilmoittaudut ennen 13.9. Tämän jälkeen retriitin normaalihinta on 435 € (sis. alv).

Hinta sisältää ohjelman, ruokailun, majoituksen ja saunan. Huom! erityis-ruokavalio esim. gluteeniton, on mahdollista saada 20 € lisähintaan.

 

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä aikaisempi meditaatio- ja retriittikokemuksesi.

Ilmoittautuminen on sitova, kun olet maksanut varausmaksun earlybird 145 € /norm. 195 € (sis. alv) varausmaksun.

Loppumaksu tulee maksettavaksi kaksi viikkoa ennen retriittiä.

 

Ohjaajana on Maria Saarelainen, joka on vuosia kouluttanut mindfulness- ja tunnetaitoja ammatillisessa täydennyskoulutuksessa. Henkisyys, meditaatio ja energian lainalaisuudet ovat luonnollinen osa Marian omaa elämää. Kokemusten kautta rakentuu tämäkin retriittiviikonloppu ja sen tarkoituksena on palvella mahdollisimman hyvin osallistujien omaa kehitystä ja oman sydämen äänen löytämistä.

Peruutusehdot: Tulethan retriittiin terveenä. Jos joudut perumaan retriitin, niin sinulla on mahdollisuus siirtää osallistumisesi ja jo maksettu osuus 12.-14.3.2021 retriittiin. Jos et halua siirtää osallistumistasi, niin peruutuksesta veloitetaan 30 € toimistomaksu ja saat takaisin siihen mennessä maksamasi summan. Jos peruutat osallistumisesi 1 viikko tai alle ennen retriittiä, niin Tuomiston kartano veloittaa sinulta 50 € ruoasta. Jos retriitti joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, niin siihen mennessä maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti maria@tunnetaitoakatemia.fi.

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista.

Meditaatiosali retriitissä vuonna 2019 Tuomiston kartanossa