Hiljaisuuden meditaatioretriitti 13.-15.3.2020

Suosittu retriitti järjestetään jälleen!

Anna itsellesi aikaa kuulla itseäsi. Ympäröivä hiljaisuus ja ohjatut meditaatiot antavat sinulle mahdollisuuden katsoa itseäsi syvemmin ja tutkia ja kuulla omaa sydäntäsi, omaa totuuttasi.

Vietämme koko viikonlopun hiljaisuudessa. Heräät aamulla meditaatiokellon sointiin. Harjoitussalissa kehosi saa herätä vähitellen lempeillä joogaliikkeillä ennen ensimmäistä aamumeditaatiota. Aamu jatkuu hiljaisuudessa terveellisellä aamiaisella. Pääset meditoimaan yhdessä muiden kanssa useita kertoja päivässä. Ohjattujen meditaatioiden välissä sinulla on aikaa olla itsesi kanssa kartanon ainutlaatuisessa ja lempeyttä henkivässä ilmapiirissä. Lounaalla ja päivällisellä on tarjolla sinua kokonaisvaltaisesti ravitsevaa paikanpäällä valmistettua kasvisruokaa. Lauantai-iltana on myös mahdollisuus saunoa.

Kaikki viikonlopun harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja voit valita sinulle itsellesi sopivan rytmin.

Aikataulu: Perjantaina 13.3. voit tulla kartanolle klo 16.30 jälkeen. Aloitamme retriitin virallisesti klo 18 päivällisellä. Sunnuntaina 15.3. päätämme retriitin lounaan jälkeen n. klo 15.

Paikka: Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala

Kulkuyhteydet: 7 km päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 min kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Viikonlopun ajan sinua tukee Maria Saarelainen, joka on mindfulnessohjaaja sekä Mindful Self-Compassion Teacher Training. Hän on kouluttanut vuosia mindfulness- ja tunnetaitoja hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille. Maria on opiskellut buddhalaisuutta sekä harjoittaa ja käy itse säännöllisesti retriiteissä. Marian meditaation ohjaustapaa pidetään lempeänä ja myötätuntoisena. Hän tukee myös omalla olemisellaan kaikkia osallistujia viikonlopun ajan.

Edellisten vuosien palautteita:

” Kiitos Maria aidosta, vilpittömästi sydämestäsi huokuvasta ammattitaitoisesta ohjauksestasi hiljaisuuden retriitissä 15-17.3.2019 Tuomiston Kartanossa. Minun aloittelijan oli tosi helppo olla mukana harjoituksia ja sallia itseni rauhoittua meditaatioihin sillä ohjauksesi oli niin selkeää. Suosittelen sinua ja tätä retriittiä lämpimästi 🙏🏻 ”

”Meditaatio ja tässä hetkessä läsnäolo ovat olleet haasteellisia minulle joogataustastani huolimatta. Vasta Marian myötätuntoisessa opetuksessa ja käytännön harjoituksissa olen kuitenkin saanut kiinni näistä asioista ihan eri tavalla kuin ennen. Käytännönläheinen, yksinkertainen ja selkeä lähestymistapa takaavat sen, että Marian opit tulevat oikeasti mukaan omaan arkeen eivätkä jää vain haaveiluksi paremmasta läsnäolosta ja rauhallisemmasta olotilasta sitten joskus. ”

NYT EARLY BIRD hinta 385 €, kun ilmoittaudut ennen 31.12.2019. Tämän jälkeen retriitin normaalihinta on 435 €.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa. Huom! erityis-ruokavalio esim. gluteeniton, on mahdollista saada 20 € lisähintaan.

Kaikki hinnat sisältävät alv.

Kerro ilmoittautuessasi nimi, osoite, puh, erityisruokavalio ja lyhyesti aikaisemmasta meditaatio- ja retriittikokemuksestasi.

Ilmoittautuminen on sitova, kun olet maksanut earlybird 145 € /norm. 195 € (sis. alv) varausmaksun. Varausmaksua ei palauteta, jos joudut perumaan retriitin. Katso tarkemmat peruutusohjeet alta.

PERUUTUS-, MAKSU- JA VAKUUTUSTIEDOT:

Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla varausmaksun olet varannut paikkasi retriitille. Huom. varausmaksua ei palauteta peruutustapauksissa, jos peruutus tapahtuu osallistujan toimesta. Jos peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, niin siihen mennessä maksettu määrä palautetaan kokonaisuudessaan.

Osallistuminen on mahdollista perua, mikäli ilmoitat siitä viimeistään 16.2.2020 mennessä. Peruutuksista, jotka tapahtuvat tämän jälkeen, veloitamme täyden hinnan. Voit kuitenkin tarjota paikkasi jollekin muulle tai jos retriitin varauslistalla on henkilöitä, jotka pääsevät osallistumaan retriittiin lyhyelläkin varoitusajalla, niin siihen mennessä maksamasi määrä palautetaan kokonaisuudessaan lukuunottamatta 50 euron (sis. alv) toimistomaksua.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti maria@tunnetaitoakatemia.fi.

Loppumaksu tulee maksettavaksi kaksi viikkoa ennen retriittiä ja maksu tulee olla maksettuna ennen retriittiviikonloppua.

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista.

Meditaatiosali kuvattuna kevään 2019 retriitissä

Lataa tästä retriitin esite pdf-muodossa