Hiljaisuuden meditaatioretriitti 12.-14.3.2021

Lämpimästi tervetuloa hiljaisuuden meditaatioretriittiin 

Retriitin teemana on rakkaus itseä kohtaan. Se on pohja, joka auttaa sinua elämään itsenäsi tämän ajan haasteissa. Kun avaat sydämesi itsellesi, niin tulet tietoiseksi siitä mitä olet tällä hetkellä. Rakkaus itseä kohtaan on väylä siihen suuntaan, jossa voit olla sitä mitä olet ja avautua sille mitä sisimmältäsi olet.

Tule siis mukaan avautumaan itsellesi yhteiseen viikonloppuun, jossa avaamme meditaation kautta sisimpäämme itsellemme. Tule nostamaan värähtelytasoasi retriittiin, johon tulee osallistumaan juuri ne ihmiset, joiden kuuluukin olla mukana tässä viikonlopussa.

Vietämme koko viikonlopun hiljaisuudessa. Olemme yhdessä erilaisissa meditaatioissa, jotka auttavat sinua avautumaan itsellesi. Yhdistämme aamuisin harjoitukseen myös liikkeen ja hengityksen.

Kaikki viikonlopun harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja voit valita sinulle itsellesi sopivan rytmin.

Retriitin täysihoitoon kuuluu kaikkia aisteja hivelevä Tuomiston kartanon laktoositon kasvisruoka sekä majoitus 2-3 hengen huoneissa. Lauantaina pääset myös saunaan.

Osallistujamäärä on rajoitettu ja noudatamme viranomaisten määräyksiä.

Paikka: Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala. Pääset paikalle autolla tai junalla (10 min kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta).

Aikataulu: Perjantaina 12.3. voit tulla kartanolle klo 16.30 jälkeen. Aloitamme retriitin virallisesti klo 18 päivällisellä. Sunnuntaina 14.3. päätämme retriitin iltapäiväkahvin jälkeen n. klo 15.

Hinta: NYT EARLY BIRD hinta 395 € (sis. alv), kun ilmoittaudut ennen 17.2. Tämän jälkeen retriitin normaalihinta on 425 € (sis. alv).

Hinta sisältää ohjelman, ruokailun, majoituksen ja saunan.

Ilmoittautuminen on sitova, kun olet maksanut varausmaksun earlybird 135 € /norm. 165 € (sis. alv).

Loppumaksut tulevat maksettavaksi noin kaksi viikkoa ennen retriittiä.

 
 

Ohjaajana on Maria Saarelainen, joka on vuosia kouluttanut mindfulness- ja tunnetaitoja ammatillisessa täydennyskoulutuksessa. Henkisyys, meditaatio ja energian lainalaisuudet ovat luonnollinen osa Marian omaa elämää. Kokemusten kautta rakentuu tämäkin retriittiviikonloppu ja sen tarkoituksena on palvella mahdollisimman hyvin osallistujien omaa kehitystä ja oman sydämen äänen löytämistä.

Peruutusehdot: Tulethan retriittiin terveenä. Jos joudut perumaan retriitin, niin peruutuksesta veloitetaan 50 € toimistomaksu ja saat takaisin lopun siihen mennessä maksamasi summan. Jos peruutat osallistumisesi 1 viikko tai alle ennen retriittiä, niin Tuomiston kartano veloittaa sinulta lisäksi 120 € ruoasta. Jos retriitti joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, niin siihen mennessä maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti maria@tunnetaitoakatemia.fi.

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista.