Elämyksellinen mindfulness-talliretriitti 16.10.2021

Elämyksellinen talliretriitti 🍂

– hiljaisuutta ja mindfulnessharjoituksia hevosten kanssa

Lauantaina 16.10.2021 klo 10-18 Kasvunpolun hevostoimintatallilla & Koivumäen kartanolla, Koivumäenkuja 10, 70800 KUOPIO

Lämpimästi tervetuloa mukaan elämykselliseen päivään.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat omaa aikaa itsesi kanssa. Tule kuuntelemaan itseäsi, mitä sinulle kuuluu ja mitä sydämesi sinulle viestittää.

Vietämme päivän hiljaisuudessa ohjattujen läsnäolo- ja meditaatioharjoitusten parissa. Olemme kartanolla sisällä sekä iltapäivän hevosten kanssa laitumella kartanon pihapiirissä. Hevoset toimivat meille peileinä siihen mitä meissä tapahtuu ja millainen energiamme on juuri tässä hetkessä. Hevoset voivat tuoda myös meille merkityksellisen ja syvällisen viestin omasta itsestämme, jos vain antaudumme ottamaan sen vastaan.

Tarvitset mukaan lämpimiä säänmukaisia ulkovaatteita sekä joustavat mukavat sisävaatteet. On tärkeää, että sinulla on laitumella lämmin, joten voit ottaa lämpimiä vaatteita varmuuden vuoksi jopa enemmänkin mukaan. Ota jalkaan kumisaappaat. Huomio myös, että talliolosuhteissa vaatteet saattavat vähän likaantua. Sisällä tarvitset villasukat, jooga- tai jumppa-alusen, huovan ja pienen tyynyn.

Retriitti ei vaadi aikaisempaa kokemusta mindfulnessista, meditaatiosta tai hevosten kanssa olemisesta.

Ohjaajina toimivat Maria Saarelainen ja Salla Kolmakow.

Maria on kouluttanut 10 vuotta mindfulnessia ja tunnetaitoja ammatillisessa täydennyskoulutuksessa ympäri Suomea. Maria on ohjannut myös useita hiljaisuuden meditaatioretriittejä. Henkisyys, meditaatio ja energian lainalaisuudet ovat luonnollinen osa Marian omaa elämää.

Salla on mindfulness tunnetaitovalmentaja. Salla on erikoistunut eläinavusteisiin hyvinvointipalveluihin ja toimii HeLMi®-ohjaajana. Sallan työkavereina toimii suomenhevoslauma, joka on koulutettu tehtäväänsä.

Marian ja Sallan kokemusten kautta rakentuu tämäkin talliretriittipäivä ja sen tarkoituksena on palvella mahdollisimman hyvin osallistujien omaa kehitystä ja oman itsensä ääreen löytämistä.

Hinta 145 eur (sis. alv) Sisältää koko päivän ohjelman kartanolla ja laitumella hevosten kanssa, kartanon lounaan (alku-, pää- ja jälkiruoka) sekä kahvit.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.10. sähköpostilla Marialle maria@tunnetaitoakatemia.fi tai suoraan tästä linkistä: ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittautuessa kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä ruoka-aineallergiat.

Saat sähköpostiisi laskun maanantaina 11.10. ja lasku tulee olla maksettuna ennen retriittipäivää. Jos joudut perumaan osallistumisesi 11.-16.10. välisellä ajalla, niin veloitamme 40 eur toimistokuluja ja saat loput siihen mennessä maksetusta summasta takaisin.

Retriitissä on säävaraus sateen vuoksi ja päätämme ma 11.10. retriitin toteutumisesta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

T. Maria ja Salla