Hiljaisuuden meditaatioretriitti 15.-17.3.2019

 

 

 

 

 

Osallistujatilanne 17.1.2019 Enää 1 miesten paikka vapaana.

Voit ilmoittautua jonotuslistalle, niin olen sinuun yhteydessä.

Tule mukaan kuulemaan hiljaisuus ympärilläsi ja anna viikonlopun aikana sisäiselle hiljaisuudellesi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Hiljaisuuden meditaatioretriitissä sinulla on aikaa pysähtyä itsesi äärelle. Hiljaisuus ja ohjatut meditaatiot antavat sinulle mahdollisuuden katsoa itseäsi syvemmin, tutkia ja kuunnella ja tulla tietoiseksi omasta, aidosta itsestäsi.

Vietämme koko viikonlopun hiljaisuudessa. Heräät aamulla meditaatiokellon sointiin. Harjoitussalissa kehosi saa herätä vähitellen lempeillä joogaliikkeillä ennen ensimmäistä aamumeditaatiota. Aamu jatkuu hiljaisuudessa terveellisellä aamiaisella. Pääset meditoimaan yhdessä muiden kanssa useita kertoja päivässä. Ohjatun harjoittelun välissä sinulla on hyvin aikaa olla itsesi kanssa kartanon ainutlaatuisessa ja ystävällisyyttä henkivässä ilmapiirissä. Lounaalla ja päivällisellä sinulle on tarjolla kehoa ja mieltä hellivää terveellistä paikanpäällä valmistettua laktoositonta kasvisruokaa.

Aikataulu: pe 15.3. aloitamme klo 18 päivällisellä ja su 17.3. päätämme retriitin lounaan jälkeen n. klo 14.30

Paikka: Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala

Kulkuyhteydet: 7 km päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 min kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Viikonlopun ajan sinua tukee Maria Saarelainen, joka on mindfulnessohjaaja sekä Mindful Self-Compassion Teacher Training. Hän on kouluttanut vuosia mindfulness- ja tunnetaitoja hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille. Maria on opiskellut buddhalaisuutta sekä harjoittaa ja käy itse säännöllisesti retriiteissä. Marian meditaation ohjaustapaa pidetään lempeänä ja myötätuntoisena. Hän tukee ja kannattelee myös omalla olemisellaan kaikkia osallistujia viikonlopun ajan.

NYT EARLYBIRD hinta 370 €, sis. alv, kun ilmoittaudut ennen 31.12.2018.                    1.1.2019 lähtien normaalihinta 410 €, sis. alv.

Lisähintaan + 20 € erityisruokavalio esim. gluteiiniton.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN OMANA ITSENÄSI 

ILMOITTAUDU NYT! maria@tunnetaitoakatemia.fi

Kerro ilmoittautuessasi nimi, osoite, puh, erityisruokavalio ja meditaatiokokemuksesi esim. montako vuotta olet meditoinut.

Ilmoittautuminen on sitova, kun olet maksanut earlybird 134 € / norm. 174 € (sis. alv) varausmaksun. Varausmaksua ei palauteta, jos joudut perumaan retriitin. Katso tarkemmat peruutusohjeet alta.

PERUUTUS-, MAKSU-, JA VAKUUTUSTIEDOT:

Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla varausmaksun olet varannut paikkasi retriitille. Huom. varausmaksua ei palauteta peruutustapauksissa, jos peruutus tapahtuu osallistujan toimesta. Jos peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta, niin siihen mennessä maksettu määrä palautetaan kokonaisuudessaan.

Osallistuminen on mahdollista perua, mikäli ilmoitat siitä viimeistään 4 viikkoa ennen retriittiä. Peruutuksista, jotka tapahtuvat 1-4 viikkoa ennen retriittiä, veloitamme 50 % majoituksen ja ruokailun hinnasta. Peruutuksista, jotka tapahtuvat 0-1 viikkoa ennen retriitin alkua, veloitamme täyden hinnan. Voit kuitenkin tarjota paikkasi jollekin muulle tai jos retriitin varauslistalla on henkilöitä, jotka pääsevät osallistumaan retriittiin lyhyelläkin varoitusajalla, niin siihen mennessä maksamasi määrä palautetaan kokonaisuudessaan. Pidätämme kuitenkin tässä tapauksessa 50 euroa (sis. alv) toimistomaksua.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti maria@tunnetaitoakatemia.fi.

Loppumaksu tulee maksettavaksi kahta viikkoa ennen retriittiä ja maksu tulee olla maksettuna ennen retriittiviikonloppua.

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista.

 

Hiljaisuuden meditaatioretriitti Tuomiston kartanossa v. 2018 – Maria Saarelainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lataa tästä retriitin mainos itsellesi PDF-muodossa